Ellen Endhoven

DUBBELZIJDIGE CONNECTIEVE RAAMKUNST

 
Van buitenaf te zien. Op 11 juli kan je zelf meedoen op ramen van het gebouw Stichting Ruimtevaart & de HELENA
Helena v Doeverenplantsoen 3
Den Haag
 
Het ‘Raamkunstproject’, i.s.m. met visueel antropologe Sterre de Perre gelanceerd en met de Corona-PROMISE-subsidie van Stroom Den Haag gehonoreerd, zal vanaf 6 juli op de ramen van creatieve broedplaats de Helena/Stichting Ruimtevaart te zien zijn!!!

Een project waarin in fase 1, kunstenaars Casper Verborg, Ellen Endhoven,RACHEL VERKERK, River Diephuis, Heleen Kruijt & Yvette Teeuwen een gezamenlijk raamkunstwerk ontwikkelen door elkaar te volgen met (oa)krijtstiften, en door spontaan op elkaar te reageren! Kom van 6 juli t/m 11 juli de ramen van buitenaf bewonderen, maar kom ook om op de afsluitende ‘expositiedag’ zaterdag 11 juli om laagdrempelig zelf mee doen!!!

Het is namelijk geen ‘normale eindexpositie’ met alleen een kant-en-klaar af werk, maar het is een bewegend raamkunstwerk waarin ‘verschijnen, een opdoemen, en een weer verdwijnen van beeld’ centraal staan.
Dus het zgn ‘eindkunstbeeld’ zal diezelfde dag nog in beweging zijn en op het einde halen we het er met elkaar op ludieke wijze af!
 
Wees welkom!